streda 13. apríla 2016

Brow wow!


Viete o tom, akú silu má obočie? Viete, že práve ono ovplyvní Váš pohľad, ale aj celkový vzhľad? Nie? V takom prípade to treba rýchlo napraviť. V dnešnom článku sa budete práve preto môcť dočítať o tom, ako si dokonalé obočie vyčarovať za pár minút v pohodlí Vášho domova. 

Tvár bez obočia alebo s veľmi bledým, neviditeľným obočím vyzerá neúplne. Rovnako tomu je, ak je obočie nesprávne upravené. V minulosti sa tvar obočia menil. V 20. rokoch 20. storočia sa nosilo veľmi tenké a predĺžené, trendom sa stalo aj vytetované, nie tak celkom prirodzené obočie a slávu zožalo aj hrubšie, prirodzené obočie a lá Cara Delevingne. My v tom však máme jasno. Obočie musí byť vždy v prvom rade upravené a potom sa môžeme zamýšlať nad trendami. 

Čo potrebujete pre úpravu obočia za pár minút? Jediné, čo naozaj potrebujete poznať je "zákon" o tom, ako má správne obočie vyzerať. Teda, kde má začínať, kde má mať "striešku", a kde má končiť. Ideálnou pomôckou je tento obrázok, ktorý to ideálne znázorňuje. 

Potom, ako dáte svojmu obočiu perfektný tvar, potrebuje aj perfektnú farbu. Samozrejme, výber správnej farby pre Vás, teda k Vášmu tónu pleti a vlasov je tiež dôležitý. Pokiaľ sa odvíjame len od farby vlasov, blondínkam pristanú bledšie až stredne tmavé farby. Brunetkám stredné až tmavé a čiernovláskam tie najtmavšie. Pokiaľ máte vlasy prefarbené, ideálne sa odvíjajte od Vašej pôvodnej farby vlasov, tá Vám často pomôže pri výbere správneho oditeňu. 

Ďalšou dôležitou vecou pri úprave obočia je správny výber produktu. My v BarryM ponúkame 3 druhy produktov, ktoré Vám pomôžu ku krásnemu obočiu. 

Prvým produktom, ktorý na úpravu obočia ponúkame je ceruzka na obočie v dvoch oditeňoch. V svetlom a tmavom. Výhoda tejto ceruzky je práca s ňou, ktorá je naozaj jednoduchá. Pokiaľ ňou chcete Vaše obočie zvýrazniť, jediné, čo musíte urobiť je nafarbenie obočia v smere rastu chĺpkov. Následne, aby obočie pôsobilo prirodzenejšie ho prečešte malou kefkou, ktorá je na opačnej strane ceruzky na obočie od BarryM a je hotovo!


Druhým, veľmi obľúbeným produktom, ktorý na úpravu obočia ponúkame je mini set. Rovnako máme na výber dva odtiene, jeden svetlý a druhý tmavší. Tento set okrem samotných líčidiel obsahuje aj mini pinzetku a mini aplikátor. Vďaka tomuto baleniu máte všetko, čo potrebujete po ruke. V troch jednoduchých krokoch tak vytvarujete, zafarbíte a zafixujete Vaše obočie.







Posledným produktom, ktorý Vám predstavíme je zvýrazňovač obočia. Veľmi nás teší, že práve takýmto inovatívnym proktom sa môže BarryM popýšiť. Práve vďaka tomuto zvýrazňovaču dodáte Vášmu obočiu aj perfektný tvar, ale aj perfektnú farbu. Pokiaľ ste tmavší typ, jednoznačne Vám ho odporúčame vyskúšať. 


Náš tip: pokiaľ chcete obočie opticky pozdvyhnúť a otvoriť tak Váš pohľad, pod obočie naneste bledý očný tieň alebo rozjasňovač, uvidíte ako Vás ten rozdiel prekvapí. :)

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára