streda 20. apríla 2016

Say yes


Ženy sú krásne. Sú krásne vo všetkých ohľadoch a momentoch. Vtedy, keď sa milo usmejú, keď sa s láskou starajú o svoje dieťa, keď športujú,...jednoducho vždy. Koľko žien by však na otázku, či vedia, že sú krásne odpovedalo jednoznačné áno? Pomôžme ženám vybudovať sebavedomie, s ktorým budú vedieť pokorne, ale jednoznačne odpovedať "áno, viem". :)

Kedy sa ženy cítia sebavedomo? Určite nám potvrdíte, že sebavedomo a akosi krajšie sa cítite, keď si oblečiete krásne šaty, obujete podpätky a ste krásne nalíčená. Je to prirodzené, cítite sa výnimočne, nie  bežne. Aj keď šaty a podpätky každý deň nosiť nemôžete, podporte svoje sebavedomie líčením. A pretože každá žena je krásna, nie je to vôbec zložité. Na to, aby ste vynikli aj v bežný/pracovný deň, veríme, že nepotrebujete veľa. Dôležité je vyzdvyhnúť to najkrajšie na Vašej tvári a všetky nedostatky potlačiť. Všetko samozrejme s mierou tak, aby ste dosiahli prirodzené denné líčenie. My Vám teraz poradíme ako na to. 


Jemné denné líčenie, ktoré zvládnete za pár minút vykúzlite pomocou ľahkého korektoru, ľahkého make-upu alebo BB krému, špirály, lícenky a rúžu. Nič viac nepotrebujete. Dokonca, ak máte peknú pleť, odporúčame Vám použiť len korektor, špirálu, lícenku a farebný balzám na pery. 

Čo sa týka zásad pri dennom líčení ako nakoniec pri každom líčení, zásady sú len dve. 
1. Menej je viac. Teda, hlavne prirodzene. 
2. Vždy vyberte Váš odtieň. Vždy. A hlavne, nezabudnite ho prispôsobiť Vašej pleti vždy, keď sa opáli, aby Vaša tvár nebola bledšia ako zvyšok tela. 

A keď už sa rozprávame o správnom odtieni, musíme sa pochváliť tromi novými odtieňmi nášho nového korektoru Flawless Light Reflecting. Veríme, že medzi nimi nájdete aj ten Váš, ktorý sa stane súčasťou Vašej kozmetickej taštičky. Nezabudnite však, že korektor si vždy vyberajte bledší, ako je Váš tón pleti.  Dôvodov, prečo si náš nový korektor zamilovať je viac. Flawless Light Reflecting je veľmi ľahký, hydratuje pokožku a obsahuje výťažky z uhoriek a aloe. A ako sme už spomínali, v ponuke máme až tri odtiene, ktoré s Vašou pleťou perfektne splynú. Zakryjú všetky Vaše nedostatky, čierne kruhy, ale aj známky únavy. 




A nezabudnite, na otázku, či viete o tom, že ste krásna odpovedajte "áno, viem". :)

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára