štvrtok 21. apríla 2016

Naked, smoky or bright?


Napriek tomu, že za najkrajší make-up sa považuje úsmev, často sa okrem úsmevu spoliehame aj na make-up. Je to logické, ako sme spomínali v minulom článku, práve ten nám dáva pocit sebavedomia a výnimočnosti. Dnes sa preto dozviete, ako vyčarovať perfektné líčenie očí a pier s paletkami BarryM bez toho, aby ste mali akékoľvek profesionálne skúsenosti s líčením. 

BarryM ponúka naozaj širokú škálu, čo sa týka výberu paletiek na líčenie očí. Pokiaľ líčite len seba, určite si ľahko vyberiete. Naše paletky totiž ponúkajú farby, ktoré ľahko skobinujete, ale hlavne také, ktoré využijete aj na bežné, denné líčenie. Pokiaľ máte ráno pred odchodom do práce čas, kľudne siahnite po jednej z našich paletiek a jemným líčením ozvláštnite Váš každodenný look. 

Paletiek na výber, ktorými môžete ozvlášniť Vaše líčenie máme na výber 5. Ide o paletky, z ktorých každá skrýva 6 očných tieňov, ktoré sú výborne pigmentované, neprášia, dobre držia a  ich odtiene sa navzájom ľahko kombinujú. Navyše každá paletka obsahuje aj lícenku, ktorá sa perfektne hodí k odtieňom očných tieňov. 

Ako prvé dve by sme Vám radi predstavili absolútne novinky a to paletky Naturálne žiarivá a Dymová. Ako sa hovorí, protiklady sa priťahujú a tak aj tieto dve paletky. Naturálna paletka obsahuje šesť očných tieňov, ktoré su vhodné na denné líčenie. Jednoducho nimi rozjasníte, prípadne zvýrazníte oko. Viac, priam oveľa viac zvýrazníte oko dymovou paletkou. Tá totiž ponúka perfektné odtiene na dymové líčenie, vhodné skôr na večer.







A pre veľký úspech paletky Naturálne žiarivá vznikla aj paletka Naturálne žiarivá 2, ktorá prináša ešte viac neutrálnych odtieňov očných tieňov vhodných na každý deň. Doplnená je však okrem základných neutrálnych odtieňov aj o dva výraznejšie a to v bordovej a fialovej farbe. Namiesto lícenky tentokrát obsahuje podklad pod očné tiene, vďaka ktorým Vám Vaše líčenie vydrží celý deň.


Ďalšou paletkou, ktorú Vám predstavíme je naša letná špecialita. Ide o paletku, ktorá obsahuje šesť žiarivých očných tieňov, avšak namiesto lícenky obsahuje tzv. topcoat, ktorý tieňe zafixuje, čím sa znásobí ich intenzita a výdrž. Farby v tejto paletke sú naozaj žiarivé, vhodné na teplé letné dni, kedy máte náladu na farby a experimenty. :)



Paletkou, ktorá je rovnako výrazná ako jej sestra, ktorú sme Vám práve predstavili je paletka Starry Eyed. Obsahuje jesenné odtiene očných tieňov, ktoré sa však dajú nakombinovať aj na výraznejšie letné líčenie očí doplnené o krásnu lososovú farbu líc. 



A absolútnym skvostom, ktorý si zaručene zamilujete je paletka leskov na pery. Čo poviete, nie je skvelé mať všetky Vaše obľúbené farby pekne pokope a mať ich vďaka kompaktnému baleniu k dispozícií kedykoľvek!? Práve vďaka tejto jedinečnej paletke máte totiž možnosť transformovať Váš nahý look v momente na výrazný ružový alebo červený. 



Naturálna, dymová, žiarivá alebo tá na pery? Ktorá bude tá Vaša? Dajte nám vedieť v komentároch. :)

Váš tím BarryM

2 komentáre:

  1. Jeeej BarryM na slovensku! Tak to je uzasna sprava :) akurat som vcera tocila video o letnych favoritoch kde som zhodou okolnosti pouzivala Barry M ruz, ktory je ten najkrajsi ruz na leto aky existuje a spominala som tam, ze na slovensku sa Barry M hadam ani neda kupit! A da! Tak sa tesim, ze ste idem si rovno pozriet vasu stranku :)

    www.biancaprincipessa.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bianca, ďakujeme za Vami prejavenú dôveru, veľmi si ju vážime a teší nás, že sme Vás milo prekvapili! :)

    Váš tím BarryM

    OdpovedaťOdstrániť