pondelok 18. apríla 2016

Hi Shine

 

Farby, farby, farby. Všade samé farby! Jar je v plnom prúde, vôkol nás všetko kvitne, svet sa farbami doslova hmýri. Vyniknite aj Vy. Doprajte svojím nechtom prvotriednu starostlivosť a následne jednu  z farieb zo širokej škály našich lakov na nechty s gélovým efektom. 

Aby aj na Vašich nechtoch mohli zažiariť krásne farby, je potrebné, aby boli Vaše nechty zdravé. Starostlivosť o ne je základom. Nejde o nič zložité, ide len o to, aby ste venovali Vašim nechtom pozornosť. Preto Vám prinášame pár tipov a trikov na to, aby Vaše nechty boli zdravé, pevné a krásne. 

1. Starajte sa o nechty, aj keď si ich nelakujete. Áno, starostlivosť o nechty je potrebná, aj keď si nechty nelakujete. O nechty sa zvládnete postarať aj doma, nie je nutné navštevovať manikérku, aj keď, povedzme si pravdu, z času na čas si na návšteve u manikérky príjemne oddýchneme. Keď sa však rozhodnete starať o nechty doma, upravte si ich do Vami želaného tvaru nie nožničkami, ale pilníkom. Efekt bude oveľa prirodzenejší. Jemne môžete zatlačiť kožičku, prípadne odstrihnúť zádery. Pokiaľ sú Vaše nechty mäkké, lámavé alebo majú sklony k štiepeniu, odporúčame Vám aplikovať na ne sérum, ktoré Vaše nechty spevní. A nakoniec si nakrémujte ruky, pretože práve vďaka  krému zostanú Vaše nechty krásne a vyživené. Rovnako ako kožička okolo nich. Nie je potrebné zháňať špeciálny krém na nechty, väčšina klasických krémov na ruky totiž obsahuje zložky, ktoré vyživia aj Vaše nechty. 

2. Vždy používajte podkladový lak. Vďaka nemu si totiž neaplikujete farebný lak rovno na nechty, takže predchádzate ich zafarbeniu. Navyše Vám podklad nechty perfektne vyrovná a farba na nich bude vyzerať oveľa lepšie. Nehovoriac o tom, že lak sa Vám na podklad bude tiež nanášať o čosi ľahšie.  

3. Nadlak. Po aplikácií jednej, dvoch alebo troch vrstiev farebného laku nezabúdajte aj na nadlak. Práve ten totiž farbu zafixuje, pomôže jej vyniknúť a nakoniec, dodá jej ten správny efekt. 

4. Nechajte Vaše nechty oddýchnuť. Práve oddych, teda pauza medzi lakovaním nechtov Vašim nechtom pomôže. Doba bez laku postačí na to, aby sa nechty zregenrovali a Vám dá možnosť hydratovať ich krémami na ruky. Sama uvidíte, že Vaše nechty sa Vám odvďačia tým, že budú pevnejšie.



Čo sa týka samotného trendu v lakovaní nechtov na sezónu jar/leto 2016, trendy prišli dva. Počas jarných mesiacov sú preferované jemné pastelové farby, ktoré v tomto období ľahko zľadíte k akémukoľvek líčeniu alebo outfitu. My v BarryM sme si obľúbili bledomodrý, bledoružový a bledý mint odtieň z radu Gelly Hi Shine lakov nechty. Máme ich veľmi radi hlavne vďaka ich krásnym farbám, ale aj vďaka ich výdrži a dokonalému gélovému efektu. A keď sa trend alebo naša nálada zmení, radu týchto lakov na nechty môžeme zostať verné, pretože ponúka takmer všetky farby dúhy. :)





Letným trendom na tohtoročnú sezónu sú výrazné farby. Ako nakoniec vždy, pretože leto, teplo, slnko, more,... si to jednoducho vyžadujú. Tento rok však konkrétne letí modrá, fialová a nič nepokazíte ani s výraznou jarnou farbou mint. Pokiaľ už máte chuť na leto na Vašich nechtoch, nebojte sa siahnuť po krásnych odtieňoch z radu Sunset Daylight Curing, ktoré sú výnimočné nie len svojimi farbami, ale aj  efektom. Po nanesení podkladu jednoducho nanesiete dve vrstvy farebného laku a na vrch jedinečný Sunset Daylight Curing Topcoat, teda nadlak a efekt gélových nechtov, ktoré vydržia, je na svete.



Dúfame, že ste v našej ponuke gélových lakov na nechty našli aj ten svoj. A rovnako dúfame, že s ním prežijete farebné a nezabudnuteľné leto. Budeme radi, ak sa nám pochválite Vašim výberom v komentároch alebo fotkou na našom Facebooku

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára